Un grup de joves del programa Llença’t de Fundació Intermedia, emmarcat en els programes de Garantia juvenil, van visitar el passat mes de febrer l’empresa Teclisa de Barcelona. Van tenir l’ocasió de fer un recorregut pels diversos espais (botiga, magatzem i oficines) i apropar-se als perfils professionals que hi treballen, així com als requisits de l’empresa a l’hora de seleccionar els seus professionals. L’actitud es va definir durant la visita com un element clau a l’hora de fer la cerca de feina.

Visites com aquesta faciliten la transferència de coneixements als processos personals i professionals dels i les joves, ajudant-los a identificar competències clau, definir objectius i establir plans d’acció relacionats amb la seva futura recerca de feina.

 

El programa Llença’t és un projecte subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els programes Integrals de Garantia Juvenil, regulat per l’ordre EMO/319/2015