Un grup de participants dels itineraris del Programa Orienta va visitar a finals de juny l’Hospital Esperit Sant de Santa Coloma, per tal de conèixer a l’equip de neteja de Clece que hi treballa.

Durant la visita, els participants van fer un recorregut per les instal·lacions acompanyats per la responsable de qualitat i la coordinadora de neteja del centre, la Carina Martí, que va presentar un sistema pioner en el sector de la neteja hospitalària, amb els materials específics que utilitzen i els protocols d’ús per preservar la salut a la feina. La visita també ha constat d’una explicació sobre la formació i els processos de pràctiques que duen a terme i les aptituds que són necessàries a nivell personal i professional per treballar als seus equips, com la capacitat d’iniciativa, l’organització i l’adaptabilitat als canvis.

Aquesta oportunitat ha permès als participants no només conèixer un centre de treball i un sistema, sinó també poder concretar aquells aspectes que es treballen als itineraris d’orientació amb exemples i evidències reals que els aproximen una mica més al mercat de treball i les demandes que aquest fa de les persones candidates.