10 maig, 2018
Visita a IKEA Badalona dels joves del Curs d’Atenció al Client i e-Commerce

Els joves participants del Curs d’Atenció al Client i e-Commerce (PICE) estan en la recta final de la seva formació. Moltíssims són els aprenentatges que s’enduen del seu pas pel curs, entre els quals destaquen saber gestionar un comerç on-line, poder utilitzar les diferents xarxes socials com a estratègies de màrqueting en e-Commerce, l’autoconeixement competencial enfocat als processos de selecció del mercat laboral actual, les estratègies de comunicació interpersonal assertiva i el fet de vetllar per una excel·lent qualitat en l’atenció al client.

En el marc de la formació específica d’atenció al client i e-commerce del Programa Integral de Cualificación y Empleo (PICE), impulsat per la Cambra de Comerç de Barcelona i la Cámara de Comercio de España amb el suport del Fons Social Europeu, el passat dimecres 25 d’abril es va organitzar una sortida a la multinacional IKEA. Vam tenir la sort de ser acollits pels representants de Recursos Humans d’IKEA Badalona, i parlem “d’acollida” perquè el tracte i l’aprenentatge que es va donar durant tot el matí va ser d’una qualitat equivalent al servei que ofereixen cada dia des de les seves botigues. Els valors que promulguen es van fer palesos en tot moment: “senzillesa”, “cuidar de les persones i del planeta”, “companyerisme” i “liderar a través de l’exemple” són els que més van marcar als nostres joves, en tant que des de la Fundació també els tractem d’inculcar.

Després de l’explicació sobre el funcionament de les botigues i els seus diferents departaments i les responsabilitats que cadascun dels treballadors tenen pel fet de treballar a IKEA, es va realitzar una dinàmica de selecció com les que acostumen a realitzar per poder treballar a les seves botigues. Vam sortir encantats de la visita, amb un munt d’aprenentatges a l’esquena i altres experiències per a seguir treballant, però sobretot amb la sensació que IKEA s’esforça dia a dia per a mantenir la motivació i la il·lusió dels seus treballadors, fet que va agradar moltíssim als nostres estudiants.

Compartir