23 maig, 2016
Usuaris i usuàries del programa Orienta visiten l’hotel Catalonia Barcelona 505

Un grup de persones ateses per Intermedia en el marc dels itineraris del programa Orienta van visitar el passat 20 d’abril l’Hotel Catalonia Barcelona 505. Aquest equipament forma part del grup Hotels Catalonia, que compta amb el major nombre d’habitacions a la ciutat de Barcelona amb un alt nivell d’ocupació.

Acompanyats pel subdirector de l’hotel, Carlos Gallego, van poder fer un recorregut pels principals espais, d’acord amb els perfils professionals concrets. “Ens adaptem al perfil del client, tant en l’oferta gastronòmica com en la decoració de l’hotel, amb petits detalls a les habitacions”, explica Gallego. El recorregut va despertar l’interès dels participants, que van reflexionar sobre les competències clau per aquest tipus de serveis. En el sector de l’hostaleria pren un paper clau l’atenció i orientació al client, fet que obliga a conèixer molt bé el tipus de client diana per adaptar i personalitzar el servei i trobar elements diferenciadors.

Gallego va destacar la comunicació com una de les competències clau, tant en clau interna com externa: “És important entre els equips dels diferents departaments i de cara als clients que fan ús de les instal”lacions, per poder-los transmetre tota la informació dels serveis”.

Aquest tipus d’accions d’apropament entre persones candidates i empreses augmenten la motivació i empenta per millorar i ajustar el perfil professional de cadascú al mercat de treball.

Compartir