La Fundació Intermedia organitza una sessió d’Speed Dating laboral el proper 16 de juliol amb l’objectiu de posar en contacte persones que participen en diversos programes de l’entitat i que es troben en procés de recerca de feina, amb els equips de Recursos Humans d’empreses de diversos sectors com els de la construcció, serveis o comerç.

Les empreses que participaran a l’activitat impulsada per la Fundació Intermedia són Plataforma de la Construcción, Leroy Merlin, i Promoparc. Pel que fa als i les demandants de feina provenen dels programes Orienta, MAIS, Singulars, Incorpora Joves, Reincorpora, PICE-POEJ-Garbet i Agència de col·locació.

L’Speed Dating, que s’allargarà durant tot el matí, té prevista una presentació inicial de les empreses i dels processos de selecció reals que realitza cadascuna. Tot seguit, els i les participants es dividiran en diversos grups per dur a terme les entrevistes ràpides que serviran per mostrar als responsables de Recursos Humans els diferents perfils dels candidats.

La fórmula de trobades ràpides entre reclutadors/res i candidats/es ofereix a les empreses la oportunitat de realitzar un procés de selecció ràpid en el qual els i les demandants d’ocupació poden presentar la seva candidatura. Amb aquest tipus d’accions, la Fundació Intermedia pretén fer de pont i acostar el teixit empresarial a les persones ateses per l’entitat.