Els i les alumnes del curs de Logísica i E-commerce del Programa Integral de Cualificación y Empleo (PICE) de la Fundació Intermedia van visitar el passat 22 d’octubre les instal·lacions de la botiga de joguines Toys ‘R’ Us, ubicada a Badalona.

Durant la visita, guiada per la responsable de la botiga Isabel Marrón, el grup va tenir la possibilitat de conèixer de prop el funcionament de la botiga i el magatzem.

Els i les alumnes van poder observar el procediment tant de la botiga física com en línia i les principals tasques que duu a terme el personal de vendes. També,  van poder veure de prop el funcionament intern d’emmagatzematge de la botiga, així com el sistema de preparació de comandes que entren a través de la botiga en línia i arriben a la part logística de Picking.

Complementàriament, els i les joves van poder conèixer el sistema de treball de Toys ‘R’ Us, l’organització i ubicació del magatzem, així com el procediment que segueixen a l’hora de rebre el camió setmanalment.

Per finalitzar la visita, la Isabel Marrón va convidar als i les joves interessats a treballar a Toys ‘R’ Us a deixar el seu currículum, ja que necessiten ampliar la seva plantilla de cara a la campanya de Nadal. La responsable de la botiga explicava als i les alumnes quines són les competències més valorades en els treballadors i treballadores durant els processos de selecció i en el dia a dia un cop contractats. Remarcava que les competències que més valoren són la iniciativa, la capacitat d’aprenentatge i sobretot la bona disposició de treballar en equip.

Gràcies a aquesta visita, el grup de joves va poder veure en primera persona com funciona un magatzem, la gestió d’un E-commerce i quines són les tasques principals que conformen el perfil professional dels treballadors i treballadores.

El Programa Integral de Cualificación y Empleo (PICE) s’adreça a joves d’entre 16 i 29 anys i està impulsat pel programa de Garantia Juvenil i finançat per la Cambra de Comerç i la Cámara de Comercio de España.