Els i les alumnes del curs de Logísica i E-commerce del Programa Integral de Cualificación y Empleo (PICE) de la Fundació Intermedia van visitar el passat 4 de juliol les instal·lacions de la botiga que Toys’r’us té a Badalona.

Durant la visita, i de la mà de la responsable de botiga Isabel Marrón, els i les joves que formen part del programa van tenir l’oportunitat de conèixer de prop tant la secció de botiga com el magatzem.

A la botiga física, els i les alumnes van poder observar el procediment i les principals tasques que realitzen els i les venedors/es. A més, també van conèixer el sistema i el funcionament de la botiga en línia.

Un cop al magatzem, la visita va girar entorn a la feina de preparació de les comandes que arriben a través de la botiga en línia i a la part logística de Picking. En aquest punt els i les alumnes van poder veure tant el sistema de treball, l’organització i la ubicació dins el magatzem, com el procediment que segueixen els i les treballadors/es quan reben el camió setmanalment.

Al final de la visita, la responsable de l’establiment va explicar quines són les competències més valorades en els i les treballadors/es durant els processos de selecció i en el seu lloc de feina. En aquest sentit, Toys’r’us aprecia la implicació, les ganes i la capacitat d’aprenentatge.

Gràcies a aquesta visita, els i les alumnes van poder veure en primera persona com funciona un magatzem i la gestió d’un E-commerce i quines són les tasques principals dels treballadors i treballadores al punt de venda.

El Programa Integral de Cualificación y Empleo també s’adreça a joves d’entre 16 i 29 anys i els ofereix una sèrie d’itineraris formatius tècnic-professionals i accions d’orientació i acompanyament a la inserció. El Programa PICE, està impulsat pel programa de Garantia Juvenil i finançat per la Cambra de Comerç i la Cámara de Comercio de España.