Els alumnes del curs d’Atenció al client i E-commerce del Programa Integral de Cualificación y Empleo (PICE) van visitar el passat 21 de novembre la botiga de joguines Toys ‘R’ Us, ubicada a Badalona. Aquesta formació està impulsada pel programa de Garantia Juvenil i finançat per la Cambra de Comerç i la Cámara de Comercio de España.

Durant la visita, els i les alumnes van tenir l’oportunitat de conèixer el procediment de la botiga, el sistema i funcionament de la botiga on-line, les tasques més importants que realitzen els venedors i el funcionament intern d’emmagatzematge de la botiga.

La responsable de la botiga, Isabel Marrón, va explicar als i les participants quines són les competències més valorades en els treballadors i treballadores durant els processos de selecció i en el dia a dia un cop contractats. Explicava que el que més valoren és la motivació i la iniciativa més que l’experiència de les persones, així com el treball en equip i una bona atenció al client, com requisits fonamentals per poder exercir aquest treball.

Gràcies a aquesta visita, els i les alumnes van poder veure en primera persona com funciona la botiga física i on-line i quines són les tasques principals dels treballadors i treballadores i com les duen a terme. Va ser una visita molt profitosa per les persones participants, ja que van sortir de la botiga Toys ‘R’ Us amb molt interès i motivació per treballar en l’atenció al client.