18 abril, 2017
  • Sortida dels alumnes del curs de Carnisseria i Xarcuteria de Tarragona
  • Sortida dels alumnes del curs de Carnisseria i Xarcuteria de Tarragona
  • Sortida dels alumnes del curs de Carnisseria i Xarcuteria de Tarragona

Els alumnes del curs de Carnisseria i Xarcuteria del Punt Formatiu Incorpora Tarragona, com a activitat dins el curs, han fet una visita a la Carnisseria Colet, una sortida que ha donat als participants una nova visió de les carnisseries, amb innovadores idees dins el mercat, i amb noves maneres de producció fusionant la carnisseria amb la cuina selecta.

El Xavier Colet, gerent de l’empresa, va fer el seguiment de la visita i d’aquesta manera va aprofitar per anar introduint conceptes que prèviament s’havien treballat a les aules com són les competències aplicades al lloc de treball: la motivació dels treballadors, la resolució de conflictes, la implicació a la feina, etc. Amb tota aquesta informació els alumnes van anar captant encara més la importància de les competències transversals, i van sortir molt satisfets de la visita i amb molta motivació per seguir amb el curs i amb uns nous ventalls per la recerca de feina.

A més de la sortida, els participants ja han pogut començar les pràctiques en empreses que seran fins al mes de maig, on segueixen assistint un dia a les aules per tal de combinar l’experiència de les pràctiques amb el treball de les competències transversals.

Gran part de les empreses col·laboradores han fet petició expressa, mitjançant el Gremi de Carnissers de Tarragona, de gent en pràctiques, per tal de poder conèixer la persona, formar-la i oferir una contractació laboral. Algunes d’aquestes empreses són petits comerços com Cal Sendra, “La Carnisseria” d’Hospitalet de l’Infant, Carnisseria Salines o Carnisseria Vidal i altres són grans superfícies com Carrefour o Tesifresc (Lidl).

Compartir