Els i les joves de les quatre línies de formació del Programa Singulars de Barcelona, així com els i les participants del curs de Logística i E-commerce del Programa Integral de Cualificación y Empleo (PICE) van visitar, el passat 28 de juny, el Saló SIL Barcelona dedicat a la logística, l’e-commerce i el sector industrial.

Durant la visita a la fira, els i les alumnes d’e-commerce i logística de Singulars van tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà les novetats i els avenços en matèria de noves tecnologies que ofereix el sector en el qual s’estan formant, mentre que els i les participants de robòtica, amb la col·laboració dels de màrqueting, van fer cobertura de la jornada a través de vídeos promocionals de l’acte i que exposaran a l’aula.

Per la seva banda, els i les joves del Programa PICE van aprofitar la visita al saló per conèixer empreses punteres del sector i per fer contactes de l’àmbit en el qual s’estan formant. També van tenir l’oportunitat d’assistir a l’espai de networking ‘Ocupació i formació en el sector de la logística’, impulsat per Barcelona Activa.

La visita al saló, que enguany arriba a la 21ena edició i que està organitzat per  el Consorci de la Zona Franca de Barcelona, també va permetre als i les participants del programa Singulars assistir a les xerrades i conferències sobre noves tecnologies aplicades a la logística, al transport i la distribució.

El Programa Singulars de la Fundació Intermedia està adreçat a orientar i formar i acompanyar en la inserció laboral de joves de 16 a 29 anys beneficiaris de la Garantia Juvenil. Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil.

El Programa Integral de Cualificación y Empleo també s’adreça a joves d’entre 16 i 29 anys i els ofereix una sèrie d’itineraris formatius tècnic-professionals i accions d’orientació i acompanyament a la inserció. El Programa PICE, està impulsat pel programa de Garantia Juvenil i finançat per la Cambra de Comerç i la Cámara de Comercio de España.