L’empresa Personal7 ETT, del Grupo Constant a Badalona, va fer el passat 17 de març una xerrada informativa en col·laboració amb el Consorci Badalona Sud, el programa Incorpora de l’Obra Social La Caixa i Fundació Intermedia. Hi van participar 17 persones de Badalona sud, usuàries del servei d’inserció Incorpora Badalona Sud i Marmi, interessades en conèixer el funcionament real d’una empresa de treball temporal.

Totes les persones assistents s’ajustaven a perfils d’indústria, fàbrica i/o serveis d’administració i gestió per a les empreses. La sessió va ser molt interessant per a conèixer les necessitats i funcionament del mercat de treball, resoldre dubtes respecte a les modalitats i condicions contractuals, i conèixer els requisits i característiques dels perfils professionals que necessita l’empresa de forma més habitual.

Les persones també van poder practicar el moment de l’entrevista de feina així com preparar la seva  autocandidatura. Cadascuna d’elles havia preparat una presentació professional de 3 minuts de durada. L’empresa va aprofitar per fer entrevistes individuals així com recollir els seus currículums.

La col·laboració amb Personal7 ETT del Grupo Constant s’emmarca dins d’una col·laboració més àmplia en el marc del programa Incorpora Badalona sud per a la millora de les oportunitats de treball de les persones que viuen al territori, formalitzada mitjançant la signatura d’un conveni de col·laboració.