L’equip del programa Jo Puc en Xarxa de Fundació Intermedia es va reunir el passat 14 d’octubre per primer cop de manera presencial després de la pandèmia al Centre de Promoció Econòmica del Prat de Llobregat per fer una valoració del desenvolupament del programa durant els primers mesos d’execució.

A partir d’ara i junt amb l’Ajuntament del Prat de Llobregat s’establiran unes reunions periòdiques per tal de poder assegurar el seguiment tècnic i el correcte desenvolupament del programa.

Aquesta nova edició del programa, que va arrancar el 26 d’abril de 2021, incorpora la contractació de dues persones més, una figura administrativa i una nova tècnica d’orientació, que s’afegeixen a un equip consolidat des de l’any 2017, format per dues tècniques d’orientació, que alhora desenvolupen tasques de coordinació, i una tècnica d’intermediació laboral.

El programa Jo Puc en Xarxa té per objectiu facilitar l’ocupació del col·lectiu vulnerable i en risc d’exclusió social a través d’un treball conjunt en xarxa amb els departaments d’acció social i promoció econòmica i el conjunt d’entitats i agents socials i laborals del municipi del Prat de Llobregat.

El programa inclou accions d’orientació laboral, intermediació i acompanyament en la cerca de feina, així com a accions formatives a mida en competències professionals en els sectors més demandats postcovid, com: auxiliar de magatzem i e-commerce, transportista, neteja especialitzada, manipulació d’aliments, operador/a de carretons o auxiliar de comerç d’alimentació.


El Programa Jo Puc en Xarxa és impulsat per l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i per l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament del Prat del Llobregat.