17 juliol, 2018
El restaurant Bellavista del Jardín del Norte rep la visita d’alumnes del curs d’Auxiliar de Restauració

Un grup d’alumnes en la recta final del curs d’Auxiliar de Restauració (Cuina i Sala) del Programa Integral de Cualificación y Empleo (PICE) va visitar a mitjans de juny les instal·lacions del Bellavista del Jardín del Norte, un dels millors restaurants de l’esfera gastronòmica de Barcelona, que va obrir les seves portes per ensenyar als i les joves com és el funcionament intern d’un establiment d’alta cuina.

La Trini, responsable de Relacions Públiques del Bellavista del Jardín del Norte, va fer una gran acollida explicant la història del restaurant del Grup Iglesias i el projecte que hi ha darrere. Un local ple de caliu i ambientat en un poble amb totes les parts imprescindibles: un cinema, una església, un quiosc i fins i tot una barberia. La qualitat humana dels responsables de sala i cuina, en Carlos i en Miguel, va captivar l’atenció dels joves que, motivats per l’exigència que hi ha al darrere, van sortir de la visita amb moltíssimes ganes de plantejar-se més i millor el seu perfil professional dins del món de l’hostaleria.

Aquest tipus de visites, emmarcades dins la formació específica del programa, ofereixen als i les joves una visió més ajustada del que suposa la realitat laboral dels perfils competencials que ofereixen els cursos. Agraïm enormement el temps i la dedicació que empreses com Bellavista Jardín del Norte ens ofereixen tot contribuint a la formació d’aquests joves.

Compartir