Programa Singulars2022-05-03T14:17:58+02:00

Programa Singulars

Cargando...

Descripció

Programa adreçat a orientar i formar a joves d’entre 16 a 29 anys beneficiaris de la Garantia Juvenil. Es realitzen sessions d’orientació i acompanyament en la inserció laboral, formacions a mida: Ecommerce, Atenció al client i Logística, Anglès aplicat a l’E-commerce, Màrqueting i publicitat en entorns digitals i social media i Programació web i implementació d’E-commerce. També es realitzen visites a l’entorn productiu i pràctiques en empreses.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil.

Punts d’actuació

Barcelona, Mataró, Tarragona i Girona.

Últimes notícies

CAS D’ÈXIT | Gabriela Estevam: «El que més destaco del meu pas per Intermedia és el fet d’aprendre a fer un currículum per competències i conèixer els recursos i les eines necessàries per poder superar un procés de selecció»

septiembre 19th, 2022|

La Gabriela Estevam Baptista té 21 anys i ha trobat feina […]

CAS D’ÈXIT | Alexis Balada: «En finalitzar el curs d’E-commerce, Atenció al client i Logística vaig realitzar les pràctiques a una empresa del sector de l’E-commerce on finalment m’han contractat»

septiembre 14th, 2022|

L’Alexis Balada té 25 anys i ha trobat feina després […]

Finançadors

LOGO FINANÇADORS SINGULARS 2020
Ir a Arriba