Els i les participants del Programa Jo Puc en Xarxa de la Fundació Intermedia van visitar el passat 5 de novembre les instal·lacions de l’empresa d’inserció SaóPrat.

Durant la visita, i de la mà d’Olga Valls, coordinadora d’inserció i relació amb empresa, i Teresa Bermudez, supervisora del servei de neteja de SaóPrat, els i les alumnes van poder conèixer de primera mà què és una empresa d’inserció, a qui va dirigida, quins reptes i objectius socials tenen i quin és el seu sistema de treball. Noelia Arenas, prospectora i tècnica d’inserció de SaóPrat, també va acompanyar a les persones participants i els hi va explicar com realitza l’acompanyament de l’empresa d’inserció a l’empresa ordinària. Per últim, les persones participants van tenir l’oportunitat de presentar la seva autocandidatura a l’empresa per postular-se davant possibles vacants de feina. Des de SaóPrat van convidar als i les participants a planificar una roda d’entrevistes individuals per tal de conèixer millor els seus interessos i perfils professionals.


El Programa Jo Puc en Xarxa és impulsat per l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i per l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament del Prat del Llobregat.