11 abril, 2017
  • Participants del Programa Singular visiten la fira eShowBarcelona
  • Participants del Programa Singular visiten la fira eShowBarcelona
  • Participants del Programa Singular visiten la fira eShowBarcelona

Els alumnes dels cursos d’eCommerce del programa Singular van realitzar el passat mes de març una sortida a la fira i congrés eShowBarcelona.

Aquest esdeveniment és un punt de trobada per als professionals del eCommerce on els temes principals estan relacionats amb Marketing Digital, Hosting & Cloud, Social Media, Mobile i la indústria d’Internet en general. El eShowBarcelona aborda el món dels negocis digitals des d’una perspectiva 360º, treballant en les noves solucions tecnològiques per optimitzar l’experiència d’usuari, garantir la seguretat en els pagaments, entre altres processos de compra, a més d’experimentar les últimes tendències en Màrqueting Digital i Mobile Màrqueting.

Durant dos dies i en horari de matí i tardes els alumnes han pogut participar en xerrades, exposicions, realitzar preguntes en els estands i conèixer projectes innovadors realitzant auto candidatures i dissenyant un pla d’acció laboral i/o formatiu a curt i mig termini.

Una experiència enriquidora per a la formació i el desenvolupament professional dels joves participants en el programa que els ha guiat dins l’entorn online de l’eCommerce i el Marketing Digital.

Compartir