31 agost, 2018
Participants del programa MARMI del Vendrell assisteixen a una sessió de ioga

Un grup de participants del programa MARMI del Vendrell van participar a finals de juliol a una sessió de ioga organitzada pel gimnàs del Casal Cívic, on també té lloc el projecte d’inserció. La iniciativa de participar en aquest tipus d’activitat va sorgir a partir d’unes sessions grupals on es tractaven aspectes relacionats amb el Projecte Vital, concretament de l’àrea de la Salut.

La sessió de ioga va permetre conèixer un nou esport i la seva importància dins l’esfera de la salut, donant una visió integral de l’individu. Fins al moment, el ioga era desconegut per la majoria dels participants, i molts d’ells tenien una idea errònia d’aquest tipus d’activitat. L’activitat va comptar amb la col·laboració de la Magda, especialista en ioga, qui va dissenyar una sessió molt productiva on es van realitzar una sèrie d’exercicis que van permetre treballar la consciència del propi cos, la respiració, l’execució de postures / asanes del hatha ioga i també les tècniques de relaxació.

Posteriorment, a les tutories de seguiment individuals amb les persones usuàries s’ha pogut realitzar una valoració tant qualitativa com quantitativa de l’activitat, on els resultats han estat molt positius i exitosos. Els participants han demanat de poder fer alguna altra sessió de ioga abans que finalitzi el programa.

Compartir