9 agost, 2018
Participants del programa Incorpora assisteixen a les proves de selecció de l’empresa Alcampo

En el marc del programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa”, la Fundació Intermedia va convocar a finals de juny a 80 persones participants del projecte a les proves per accedir a diferents llocs de feina a l’empresa Alcampo. El procés de selecció tenia per objectiu cobrir els llocs de treball que requeria l’empresa per a l’obertura al novembre d’un nou establiment ubicat al centre comercial Finestrelles Shopping Center, a Esplugues de Llobregat.

La selecció dels perfils que més s’ajustaven a les necessitats de contractació d’Alcampo es va dur a terme a les instal·lacions del CaixaForum de Barcelona, i va iniciar amb una bateria de proves psicotècniques per tal d’avaluar diferents competències com la verbal, la numèrica, el raonament general i la personalitat. Posteriorment es van realitzar les entrevistes individuals a aquells candidats i candidates que van superar el test psicotècnic.

Amb una clara vocació de servei, Alcampo defensa un model d’empresa responsable, en constant evolució i adaptada a la realitat. Proposant un comerç multicanal, modern i sostenible, amb solucions innovadores i treballant per millorar la qualitat de vida del seu entorn.

Compartir