Intermedia posarà en marxa a Barcelona tres noves formacions en el marc dels punts formatius del programa Incorpora, subvencionat per l’Obra Social “la Caixa”, en les temàtiques d’atenció al client en comerç i venda en fleca i degustació. Es faran d’octubre a desembre. Els cursos són totalment gratuïts i compten amb borsa de treball pels participants. Aprofita les últimes places disponibles!

Dos cursos són d’Atenció al Client en el Comerç, que es faran als barris del Poble Nou i Ciutat Vella. Pretenen la capacitació dels i les participants en les tasques d’atenció al client polivalent en comerç. Aquestes accions formatives tenen una durada de 245 hores. Inclou una part tècnica d’operacions auxiliars en el punt de venda, preparació de comandes, i atenció al client, una part de competències transversals; i pràctiques en empreses d’activitats auxiliars de comerç.

El tercer curs és de Dependent/a de fleca i degustació, i es farà a les instal·lacions del Gremi de Flequers de Barcelona. Capacitarà als participants en les tasques d’atenció al client en fleca amb degustació. És un curs de 185 hores totals preparat en col·laboració amb el Gremi de Flequers, que impartirà la formació tècnica. Té per continguts la capacitació en tècniques de venda, l’acabat i presentació de peces de pa i pastes, i operacions de caixa; competències transversals; i pràctiques a empreses associades al gremi.

Informa’t trucant als telèfons 93.342.83.80 o 93.486.47.50