La Fundació Intermedia llença el Programa Singular amb l’objectiu de reforçar l’ocupabilitat i les competències professionals dels joves d’entre 16 i 29 anys. Aquest programa està impulsat per la Garantia Juvenil i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu.

El Programa Singular ofereix una oferta formativa molt interessant i profitosa per a les persones participants, emmarcada en el sector de l’e-commerce i la robòtica. Dintre del Programa realitzem diferents cursos de formació: E-commerce logística, Programació web i apps de venta, Publicitat en entorns digitals, màrqueting i Social Media i Robòtica 4.0 i impressions 3D.

Ja s’han realitzat diverses sessions informatives amb joves interessats en aquesta formació, per tal de donar tota la informació necessària relativa al programa i als cursos.

Aquests cursos es posen en marxa al mes de febrer i es porten a terme a Barcelona i Tarragona ciutat. A tots ells, s’ofereix formació de qualitat amb professors universitaris i en empreses del sector, on els i les participants realitzaran pràctiques professionals en empreses reals.

El curs d’E-commerce logística inclou dues formacions. Una formació en tècnic/a e-commerce i una formació d’Operari/a de Logística on s’inclou l’obtenció del carnet de carretoner.

En el curs de Programació web i apps de venta es treballa en la creació de pàgines web HTML, la programació d’apps web, així com el disseny i la maquetació de plataformes desenvolupades amb gestors com CM, WordPress, Drupal i Prestashop.

En el curs de Publicitat en entorns digitals, màrqueting i Social Media, la formació inclou l’ús de l’audiovisual a les xarxes socials i la creació i gestió d’una campanya publicitària audiovisual a xarxes socials d’una empresa e-commerce.

En el curs de Robòtica 4.0 i Impressions 3D es treballa en la creació i edició de videotutorials de Robots i en la programació gràfica inspirada en Scratch 2.0, així com amb el programari MBOT.

Aquests cursos formatius pretenen millorar l’ocupabilitat dels joves i obrir-los la porta al futur, de manera que en finalitzar la formació disposin de totes les competències tècniques i professionals necessàries per treballar en el sector de les TIC i les noves tecnologies.