18 març, 2019
Nou curs d’Auxiliar de Cuina del Programa Més Feina a Tarragona

La Fundació Intermedia va iniciar el passat 5 de març a Tarragona el primer curs d’Auxiliar de Cuina de l’any del Programa Més Feina de “la Caixa”,  subvencionat pel Fons Social Europeu i l’Obra Social “la Caixa”.

Aquesta especialitat formativa té com a objectiu formar a les persones participants per desenvolupar les funcions i tasques professionals corresponents per treballar en el sector de la restauració i així millorar les seves oportunitats d’accés al mercat laboral. La formació s’allargarà fins al 15 d’abril.

La formació té una durada de 150 hores, de les quals, 15 hores són en competències transversals, 60 hores de formació tècnica en cuina i 75 hores de pràctiques no laborals a empreses.

El curs d’Auxiliar de Cuina formarà a un grup de 13 participants amb l’objectiu de proporcionar-los una formació bàsica i professional per a desenvolupar les funcions d’un auxiliar de cuina. La formació és eminentment pràctica i els i les participants aprendran diverses tècniques, procediments i hàbits fonamentals per a l’exercici professional de les seves funcions.

En finalitzar la formació, els i les participants tindran l’oportunitat de realitzar pràctiques no laborals en diferents empreses del sector de restauració per posar en joc tant els coneixements adquirits com les competències transversals necessàries per desenvolupar aquesta ocupació.


Compartir