26 juliol, 2019
  • El Programa Més Feina de Manacor finalitza el curs d’Auxiliar de Serveis amb pràctiques a Eulen SA
  • El Programa Més Feina de Manacor finalitza el curs d’Auxiliar de Serveis amb pràctiques a Eulen SA
  • El Programa Més Feina de Manacor finalitza el curs d’Auxiliar de Serveis amb pràctiques a Eulen SA

El Programa Més Feina de la Fundació Intermedia a Manacor (Illes Balears) ha realitzat un curs formatiu d’Auxiliar de Serveis amb pràctiques no laborals en empreses durant els mesos de juny i juliol amb l’objectiu de desenvolupar les competències tècnic professionals dels i de les participants del programa.

El curs, que ha tingut una durada de 100 hores, ha dedicat 60 hores a la part teòrica a través de la qual els i les participants han pogut aprendre la normativa de control d’accessos a zones privades, atenció al client, nocions bàsiques d’anglès i noves tecnologies.

La part pràctica del curs s’ha realitzat a través de la col·laboració amb el grup Eulen SA, concretament a la delegació del servei de seguretat de Balears, gestionada per Antonio Borràs Rosselló.

Durant les pràctiques, els i les participants han anat desenvolupant les competències adquirides durant el curs de la mà d’Eulen i comptant amb el suport de diversos dels seus clients com Park Hyatt Mallorca, Marriott Són Antem, Barceló Hoteles o Nixe Palace.

Millora de competències en control d’accessos i vigilància

D’aquesta manera, els i les alumnes han millorat les seves competències en gestió del control d’accessos a instal·lacions, control d’entrada i sortida de clients i vehicles del recinte privat, atenció a clients i treballadors de les empreses en el lliurament de claus i targetes d’accés i acompanyament en les rondes de vigilància com a comprovació de l’ordre i el correcte funcionament del servei.

Fundació Intermedia valora de forma molt positiva la col·laboració amb Eulen SA i la possibilitat que els i les participants del Programa Més Feina hagin tingut la oportunitat de millorar la seva ocupabilitat a través de les hores de pràctiques no laborals en l’empresa.

El Programa Més Feina és un projecte d’acompanyament i millora de l’ocupació per a persones en situació de desocupació i està finançat pel Fons Social Europeu i Obra Social La Caixa.

Compartir