8 maig, 2018
L’empresa Elektro3 obre les portes a un grup de participants de diversos programes d’Intermedia

Participants del Programa Més Feina de “la Caixa”, cofinançat pel Fons Social Europeu i Obra Social “la Caixa”, i del Programa Integrals majors de 30 anys aturats de llarga durada, del SOC, van realitzar a finals de març una visita conjunta a l’empresa Elektro3.

L’empresa, situada al Polígon Industrial Alba de Tarragona, va organitzar una visita guiada a les seves instal·lacions de la mà de Jordi Crusells, responsable del departament financer de l’empresa. Elektro3, empresa dedicada a la importació i distribució de productes per a ferreteries, botigues de bricolatge, electrodomèstics i jardineria, compta amb unes àmplies instal·lacions, dotades de la darrera tecnologia pel que fa a maquinària, sistema d’emmagatzematge i enviament de comades.

Els participants van poder gaudir d’unes instal·lacions logístiques innovadores i van poder conèixer tant la seva metodologia de treball com els perfils professionals que hi treballen, així com quines són les competències tècnico-professionals que es requereixen i les aptituds més valorades en els treballadors.

Compartir