24 maig, 2019
  • La Fundació Quiero Trabajo visita als i les participants del Curs de Dependent/a de Fleca i Degustació
  • La Fundació Quiero Trabajo visita als i les participants del Curs de Dependent/a de Fleca i Degustació

Els i les participants del Curs de Dependent/a de Fleca i Degustació del Punt Formatiu Incorpora Barcelona van rebre el passat 30 d’abril la visita de la Fundació Quiero Trabajo. Aquest programa formatiu és subvencionat per l’Obra Social “La Caixa”.

Durant la sessió, els i les participants van ser assessorats  i  van poder obtenir les claus per a la preparació, el desenvolupament i el tancament d’una entrevista laboral, que és la part més decisiva del procés de selecció de personal i de la posterior inserció professional.

Quiero Trabajo ofereix, per una banda, formacions grupals on capaciten als i les participants per a defensar la seva proposta de valor enfront de les futures entrevistes professionals. Per una altra, proporcionen un servei personalitzat a dones amb una entrevista de treball confirmada. Els hi faciliten la roba i els accessoris necessaris i les ajuden a preparar l’entrevista, per augmentar així la seva autoestima i la seva seguretat. Els consells estilístics els hi permeten afrontar l’entrevista de forma més còmoda i satisfactòria.

Aquesta acció formativa, emmarcada en el programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa”, es realitza en col·laboració amb el Gremi de Flequers de Barcelona.

El contingut de la formació, totalment gratuïta i amb borsa de treball, està dividit en tres mòduls: competències transversals, on es treballen els aspectes clau per l’ocupabilitat, la formació tècnica, que inclou l’obtenció del carnet de manipulador d’aliments i pràctiques en empreses agremiades, per posar en pràctica les competències adquirides al llarg de la formació.

Compartir