16 novembre, 2018
  • La Fundació Intermedia rep el distintiu ‘Empreses i/o persones amb Compromís i Consciència Social’ atorgat per Assat50
  • La Fundació Intermedia rep el distintiu ‘Empreses i/o persones amb Compromís i Consciència Social’ atorgat per Assat50

L’Associació de persones aturades de més de 45 anys (Assat50) va celebrar el passat 8 de Novembre el 3r Congrés sobre l’ocupació i l’atur de les persones de més de 45 anys a l’Auditori Barradas, situat a l’Hospitalet de Llobregat.

L’objectiu d’aquest congrés és debatre i reflexionar sobre l’ocupació del col·lectiu i trobar solucions per pal·liar el problema que malauradament pateixen les persones majors de 45 anys a l’hora de trobar feina.A causa del gran problema social i econòmic que provoca la gran taxa d’atur en la societat, i especialment a aquelles persones que passen per aquesta situació, el Congrés presenta un espai per a l’intercanvi d’idees i experiències amb l’objectiu d’aconseguir la reincorporació d’aquest col·lectiu al mercat laboral.

La jornada va incloure ponències i taules rodones amb experts en ocupació, dret, economia i psicologia per tal de tractar el tema de l’ocupació en el col·lectiu de majors de 45 amb una perspectiva interdisciplinària. També es va reflexionar sobre polítiques d’ocupació i de l’administració específiques per aquest col·lectiu, i es va poder posar en comú, entre tots els professionals, models de bones pràctiques per a la incorporació d’aquestes persones al món laboral. La conferència inaugural del congrés va ser a càrrec de Mercè Garau i Blanes, directora del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

En aquest acte es va lliurar el Distintiu “Empreses i/o persones amb Compromís i Consciència Social” a la Fundació Intermedia, per incloure en els processos de selecció de Suara Cooperativa a persones que formen part d’Assat50. La inclusió d’aquestes persones en processos de selecció ha donat lloc a contractacions laborals, un boníssim resultat que ens anima a seguir per aquest camí. Des de la Fundació Intermedia volem donar les gràcies a L’Associació de persones aturades de més de 45 anys (Assat50) per honrar-nos amb aquest distintiu.

Compartir