24 juliol, 2019
  • Aprodisca rep la visita dels i les alumnes del Curs d’E-commerce i logística del Programa Singular a Tarragona
  • Aprodisca rep la visita dels i les alumnes del Curs d’E-commerce i logística del Programa Singular a Tarragona

Els i les alumnes del Curs d’E-commerce i Logística del Programa Singular a Tarragona van visitar el passat 3 de juliol l’entitat Aprodisca, situada a la Selva del Camp.

Aprodisca és una entitat, sense ànim de lucre, especialitzada en la prestació de serveis per a persones amb discapacitat. També desenvolupen activitats relacionades amb la promoció de la igualtat en el treball per als seus col·lectius d’atenció. Aquestes activitats es porten a terme a partir de la promoció i gestió d’empreses amb finalitat social, centre especial de treball i empresa d’inserció.

El recinte disposa d’un taller, un centre especial de treball, un jardí terapèutic i una sala d’estimulació sensorial.

Durant la visita guiada per la Sílvia Cortés, els i les alumnes van poder conèixer les instal·lacions de l’entitat i el col·lectiu al qui atenen, que es tracta de persones amb discapacitat física, sensorial, psíquica i intel·lectual. També, van poder veure de prop el taller i les diferents tasques que realitzen els i les treballadores, depenent del grau de discapacitat de cada persona i els diferents rols i activitats que es realitzen al centre.

També els i les joves van poder visitar la zona més confortable de tot el recinte, el jardí terapèutic, que està format per zones florals, una piscina amb peixos, un petit corral i una zona de descans. Per últim, van conèixer la sala d’estimulació sensorial, una zona de màxima relaxació amb un llit, música i llum ultraviolada.

Des de Fundació Intermedia volem agrair a Aprodisca per obrir-nos les portes del seu centre. Aquesta visita ha suposat una experiència molt profitosa per als i les alumnes que han pogut conèixer de primera mà el procediment i les principals tasques que realitzen els i les treballadores del centre.

El Programa Singular està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil.

Compartir