Els i les alumnes del Curs d’Anglès i Atenció al Client del Programa PICE “Programa Integral de Cualificación y Empleo” van participar el passat 13 de juliol en un procés de selecció portat a terme per Viviana Pérez, Responsable de talent del grup Adecco.

Durant la sessió Viviana Pérez va explicar als i les joves participants el funcionament dels seus processos de selecció de personal i com els han adaptat a la virtualitat, mitjançant la realització de processos de selecció a través de videoentrevistes. També,  va expressar als i les joves quines són les competències més valorades a l’hora de seleccionar personal per a diferents llocs de treball. Entre les competències més valorades, va destacar especialment l’actitud positiva, així com l’adaptabilitat, la iniciativa i el treball en equip.

Per finalitzar la jornada, cada jove va tenir l’oportunitat de presentar la seva candidatura, exposant els seus objectius laborals, competències i experiències laborals i acadèmiques.

El curs d’Anglès i Atenció al Client, que forma part del Programa PICE (Programa Integral de Cualificación y Empleo) de la Fundació Intermedia, està impulsat pel programa de Garantia Juvenil i finançat per la Cambra de Comerç i la Cámara de Comercio de España.