20 abril, 2017
  • Joves del CNO del Vallès-Maresme treballen la comunicació a la Cadena SER
  • Joves del CNO del Vallès-Maresme treballen la comunicació a la Cadena SER

El passat mes de gener, un grup de 15 joves del Centre de Noves Oportunitats (CNO) del Vallès-Maresme va tenir l’oportunitat de visitar les instal·lacions de la Cadena SER.

L’objectiu de la sortida era treballar a través dels professionals de la comunicació els aspectes claus perquè aquesta sigui efectiva i assertiva. Una experiència vivencial a través de la qual els joves van poder experimentar, entrant en directe al programa, la importància d’estructurar bé el discurs, el to de veu amb què es vol transmetre el missatge i l’adequació dels continguts. Tots aquests aspectes es treballen de manera transversal a l’aula, ja que, sovint, la comunicació entre els joves presenta mancances i mereix ser treballada.

Un altre dels objectius de la sortida era conèixer des de dins un mitjà de comunicació tan proper com és la ràdio. Per fer-ho, els joves van fer una visita per totes les instal·lacions i els diferents estudis de gravació, amb una breu xerrada sobre quin és el finançament de la cadena i quins són els diferents perfils professionals que hi treballen.

El fet de poder entrar en directe al programa de ràdio de l’emissora Màxima FM va tenir un impacte molt positiu en els joves, ja que van poder ser partícips del programa, conèixer a una personalitat propera a ells i sentir-se protagonistes de l’acció.

Des del Centre de Noves Oportunitats s’aposta per mostrar als joves diferents entorns de treball, per acompanyar-los en el seu procés de descoberta d’interessos i motivacions.

Compartir