22 desembre, 2016
Intermedia signa un acord de col·laboració amb Garbet

Intermedia ha signat un acord de col·laboració amb l’empresa Garbet a través del qual vol d’aprofitar les potencials sinergies entre les dues organitzacions per portar a terme diferents accions i projectes. Aquesta unió de forces entre Intermedia i Garbet pretén complir l’objectiu d’afavorir la millora de l’ocupabilitat i la contractació en empresa.

En l’actualitat, l’empresa Garbet i la Fundació Intermedia ja realitzen conjuntament el projecte de formació integral “Llença’t: Itineraris professionalitzadors amb l’empresa d’inserció Garbet”. El projecte, que treballa amb joves provinents de l’àrea de suport DGAIA (Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència), compta amb la participació d’un grup que està rebent la formació tècnica en Operari/a de Neteja impartida per Garbet, així com el desenvolupament transversal realitzat per Intermedia.

L’acord entre Intermedia i Garbet també s’ha aprofitat per tancar altres col·laboracions, posicionant a Intermedia com a agent prioritari en la gestió de vacants de Garbet. A més a més, quan els treballadors/es finalitzin el seu itinerari amb Garbet, podran passar a seguir els programes d’intermediació i prospecció d’ofertes d’Intermedia.

Compartir