Es posa en marxa el curs de Carnisseria i Xarcuteria en el marc del Punt Formatiu Incorpora, un projecte impulsat per la Fundació “la Caixa” i gestionat per la Fundació Intermedia al municipi de Tarragona.

Fundació Intermedia va iniciar el passat 1 de febrer el curs de Carnisseria i Xarcuteria en el marc del Punt Formatiu Incorpora Tarragona. Es tracta d’una formació a mida, totalment gratuïta, amb borsa de treball, i moltes possibilitats de contractació.

20 persones participants van començar el passat 8 de febrer la formació tècnica del curs a les instal·lacions del centre formador Novatècnica.

Aquesta part de la formació inclou formació teòrica i pràctica del producte carni i també formació en atenció al client. A més, inclou l’obtenció el carnet de manipulació d’aliments i la realització de pràctiques no laborals en diferents empreses del sector. La formació tècnic-professional del curs de Carnisseria i Xarcuteria té una durada total de 100 hores i finalitza el pròxim 11 de març.

Aquesta modalitat formativa es realitza en el marc del Punt Formatiu Incorpora Barcelona i és subvencionada per la Fundació “La Caixa”.