23 març, 2018
Intermedia organitza un nou Curs de Dependent/a de Fleca amb Degustació a Barcelona

Fundació Intermedia, en el marc dels Punts Formatius Incorpora de l’Obra Social “la Caixa”, organitza una nova acció formativa de Dependent/a de Fleca amb Degustació, a Barcelona. El curs, que té per objectiu la capacitació de 20 participants per a les tasques d’atenció al client en Fleca amb degustació, contempla una durada total de 185 hores lectives, del 23 d’abril a l’11 de juny, en horari de matins. Aquest curs es realitza en col·laboració amb el Gremi de Flequers de Barcelona, qui imparteix la formació tècnica i buscarà els llocs de pràctiques entre els seus associats.

Les sessions informatives i de selecció dels participants es realitzaran els dies 11 i 18 d’abril a les 10 h, a les instal·lacions d’Intermedia a Barcelona – Ciutat Vella (Carrer Sant Oleguer 4-2, baixos). Se sol·liciten persones amb motivació i disponibilitat per a treballar a l’ocupació.

El contingut de la formació està dividit en tres mòduls:

– 50 hores de competències transversals, on es treballa el context laboral, les competències clau per l’ocupabilitat, el projecte professional i la recerca de feina.
– 60 hores de formació tècnica, que atorgarà el carnet de manipulador d’aliments i desenvoluparà tècniques de venda, atenció al client, acabat i presentació de peces de pa i pastes, obrador i cafeteria professional, aparadorisme, operacions de caixa i prevenció de riscos laborals.
– 75 hores de pràctiques en empreses agremiades per posar en pràctica les competències adquirides.

Es planteja com una formació a mida, totalment gratuïta, amb borsa de treball i moltes possibilitats de contractació.
Si estàs interessat pots inscriure’t aquí, o contactar amb nosaltres a través del telèfon 93.342.83.80 o el correu electrònic p.romero@fundaciointermedia.org.

Compartir