8 gener, 2017
Intermedia finalitza una nova edició del programa Incorpora 2016 dins el territori de Barcelona i Badalona

Durant l’exercici 2016, els Punts Incorpora Barcelona Sant Martí, Raval i Badalona Sud han atès a un total de 778 persones i han generat un total de 777 insercions. D’altra banda, el programa ha gestionat 294 ofertes de feina i ha contactat amb 252 empreses, 97 de les quals han acabat contractant persones participants. Aquests bons resultats han afavorit la renovació de confiança que l’Obra Social La Caixa diposita sobre la Fundació Intermedia, que participa en el Programa Incorpora des de l’any 2012.

En el marc del programa Incorpora Badalona Sud, el passat 2 de novembre es va celebrar la I Jornada empresarial de Badalona Socialment Responsable. “Reptes de RS a l’empresa”, en col·laboració amb l’Ajuntament de Badalona, el IMPO, el Consorci Badalona Sud i l’Obra Social “la Caixa“. Una jornada organitzada amb l’objectiu de donar visibilitat a la Responsabilitat Social (RS) i debatre cap on van les tendències de RS en l’àmbit de l’empresa.

El projecte Incorpora té com a principal objectiu establir ponts entre les empreses i les entitats socials que es dediquen a la integració laboral per tal de crear un clima de col·laboració entre elles que es tradueixi en oportunitats de feina per persones en situació de major dificultat. En aquesta edició hem pogut comptar amb empreses com Suara Cooperativa, La Balear, Gaft Restaurant Group, Eulen, Mnemon Group i Ikea, entre d’altres.

Compartir