La Fundació Intermedia va renovar el passat mes de juliol la seva participació en el Programa d’Integració Laboral JO PUC +45, en col·laboració amb Serveis Socials i l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Prat. En aquesta nova edició, el programa també amplia l’ajuda a les persones majors de 30 anys, amb l’objectiu de cobrir una major franja d’edat del col·lectiu en situació d’atur.

El nou Programa JO PUC +30 i +45 es desenvoluparà durant un període de dos anys, fins al juliol del 2018, i comptarà amb una plantilla ampliada de tres tècnics, un prospector, un orientador i un coordinador tècnic/orientador, que posaran en marxa un itinerari amb metodologies innovadores de caràcter integral i accions a mida d’intermediació amb empreses. D’aquesta manera, es podrà donar cobertura a més participants, millorant les seves competències transversals i tècniques a través de la formació i les pràctiques professionals.

Durant la seva primera edició, el Programa JO PUC + 45 ha comptat amb un total de 105 participants, un 60% dels quals han trobat feina amb contracte. Així mateix, 33 d’aquestes 63 persones vinculades al projecte han aconseguit un contracte de feina de més de 6 mesos, gràcies al circuit d’accions d’empoderament i les estratègies de millora de cerca de feina, formació i pràctiques professionals que planteja el programa. Al projecte hi han participat empreses com Alcampo, Bauhaus, Can Boixeras, Jespac Supermercats, Residències El Tamariu i Suara Cooperativa.