30 març, 2017
Intermedia convoca un nou curs de Dependent/a de Fleca dins els Punts Formatius Incorpora

Fundació Intermedia organitza una nova acció formativa de Dependent/a de Fleca amb Degustació, en el marc dels Punts Formatius Incorpora de l’Obra Social “La Caixa”, a Barcelona.

El curs, que té per objectiu la capacitació de 20 participants per a les tasques d’atenció al client en Fleca amb degustació, contempla una durada total de 185 hores lectives, del 24 d’abril al 12 de juny, en horari de matins, i es realitza en col·laboració amb el Gremi de Flequers de Barcelona, qui imparteix la formació tècnica i buscarà els llocs de pràctiques entre els seus associats.

Les sessions informatives i de selecció dels participants es realitzaran els dies 04, 12 i 18 d’abril, a les 10 h, a les instal·lacions d’Intermedia a Poble Nou, carrer Àlaba, 61, 1r pis. Se sol·liciten persones amb motivació i disponibilitat per a treballar a l’ocupació.

El contingut de la formació està dividit en tres mòduls, 50 hores de competències transversals, on es treballa el context laboral, les competències clau per l’ocupabilitat, el projecte professional i la recerca de feina. Una formació tècnica de 60 hores que atorgarà el carnet de manipulador d’aliments i desenvoluparà tècniques de venda, atenció al client, acabat i presentació de peces de pa i pastes, obrador i cafeteria professional, aparadorisme, operacions de caixa i prevenció de riscos laborals. I finalment, 75 hores de pràctiques en empreses agremiades.

Es planteja com una formació a mida, totalment gratuïta, amb borsa de treball, i moltes possibilitats de contractació.


Si estàs interessat pots inscriure’t aquí.

curs de dependent/a de fleca Punt formatiu incorpora

Compartir