Fundació Intermedia va col·laborar el passat 18 de novembre a la Jornada Ocupa’t i Emprèn, organitzada per l’Ajuntament de Reus, Reus Desenvolupament Econòmic, l’Institut Municipal de Formació i Empresa de Reus, Universitat Rovira i Virgili, Reus cartera de negocis, Cambra de Reus i Secot.

La Jornada, celebrada a l’Edifici Tecnoparc de Reus, i a la que hi van assistir més de 400 persones, va oferir diversos tallers d’actualitat i d’interès per a la ciutadania en recerca activa de feina. Alguns exemples de tallers són els següents: Com redactar un CV amb impacte, Pla d’empresa, Treballar a l’estranger i Xarxa Eures, Portals de feina, Claus per fer una bona entrevista de feina, Atreveix-te a brillar. Potencia les teves fortaleses, Marca personal a Internet; així com una sessió plenària al voltant del tema El futur del treball: nous reptes per a l’ocupació.

La Jornada va disposar també d’un espai de trobada entre orientadors i orientadores laborals i empreses de selecció, espai compartit entre Intermedia, Randstad, Manpower, SOC, Redessa i IMFE; així com un un espai de treball en xarxa de diferents empreses.

A banda d’Intermedia, la cita també va comptar amb la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya, el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Catalunya emprèn, el Ministeri de Treball i Seguretat Sociali el Fons Social Europeu; amb el patrocini de La Caixa, Manpower i Randstad.