13 juny, 2019
Inicia el Curs de Logística amb carnet de carretoner/a del Programa de Millora Competencial per a Joves

La Fundació Intermedia va iniciar el passat 4 de juny el Curs de Logística, que inclou l’obtenció del carnet de carretoner/a, del Programa Millora Competencial per a Joves de la Zona Nord. Aquest programa d’inserció sociolaboral dirigit a joves de 16 a 26 anys amb ESO o sense, residents prioritàriament a la Zona Nord de Barcelona, és un projecte de Pla de Barris Barcelona Activa, desenvolupat per la Fundació Intermedia.

L’objectiu principal d’aquest programa és que els i les joves millorin les seves habilitats tant personals com laborals, i que puguin definir i portar endavant el seu projecte no tan sols professional, sinó vital, potenciant l’autoconeixement i el seu apoderament.

El Curs de Logística, que inclou l’obtenció del carnet de carretoner/a, el formen 7 participants i consta de 100 hores de formació, on els i les alumnes coneixeran com es gestiona un magatzem, les funcions pròpies per a treballar al sector de la logística, les noves tecnologies i  automatitzacions innovadores de la indústria, els processos logístics i la metodologia de treball del magatzem, entre d’altres. La formació del curs és portada a terme per la Fundació Formació i Treball durant tot el mes de juny.

El curs inclou l’obtenció del carnet de carretoner/a, un certificat imprescindible per a  treballar en aquest sector d’activitat,  així com visites presencials a empreses, on els i les alumnes poden conèixer de primera mà la realitat del sector en què volen treballar.

Un cop finalitzi el curs, es posaran en marxa les següents formacions: cambrer/a, atenció al client, auxiliar de fleca i pastisseria, lampisteria i instal·lació de sistemes de climatització i perruqueria/barberia. Per aquests cursos, encara queden places disponibles.

Si tens entre 16 i 25 anys i t’interessa alguna de les formacions esmentades, Apunta’t! Podeu contactar amb Fundació Intermedia a través del telèfon 610 551 706, el correu electrònic m.oliva@fundaciointermedia.org, o adreçar-vos a les nostres oficines.

Compartir