17 maig, 2019
  • Fundació Intermedia rep el segell d’entitat col·laboradora del Programa Làbora
  • Fundació Intermedia rep el segell d’entitat col·laboradora del Programa Làbora

La Fundació Intermedia va participar el passat 13 de maig a la V Jornada de Networking del Programa Làbora, celebrada al recinte del Born Centre de Cultura i Memòria.

El Programa Làbora és un projecte de treball cooperatiu entre l’Ajuntament de Barcelona, Entitats Catalanes d’Acció Social – ECAS,  la Federació d’Empreses d’Inserció de Catalunya – FEICAT, la Creu Roja, i el teixit empresarial de la ciutat. La xarxa de col·laboració Làbora, ha atès més de 23.000 persones, l’any 2018, i ha marcat un nou rècord amb la signatura de més de 2.500 contractes.

A la inauguració de la jornada van intervenir; Laia Ortiz, tinenta d’alcaldia de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona; Paco Ramos, director executiu d’estratègies de foment de l’ocupació de Barcelona Activa; Sonia Fuertes, presidenta d’ECAS; Albert Alberich, secretari de FEICAT; i Mercè Torres, presidenta de Creu Roja a Barcelona.

Un total de 145 empreses, organitzacions i entitats, entre elles la Fundació Intermedia, van rebre el Segell Làbora com a reconeixement per la seva col·laboració amb el programa, i la seva participació i compromís amb l’ocupació dels col·lectius en risc d’exclusió i amb dificultats d’accés al mercat de treball, vetllant per la igualtat d’oportunitats de la ciutadania de Barcelona.

Va suposar un espai de trobada i agraïment pel treball envers la inserció laboral i la contractació de persones en situació de vulnerabilitat.

Després de l’entrega de les distincions, la celebració va acollir al voltant de 400 candidats i candidates, que es van poder entrevistar amb unes 70 empreses per mirar de cobrir llocs de treball o passar a formar part de les seves borses.

Des de Fundació Intermedia vam entrevistar a diferents persones per a treballar al Servei d’Atenció Domiciliària que gestiona Suara Cooperativa a Barcelona.

Compartir