Es posa en marxa el curs d’Alfabetització digital en el marc del Programa 45+, un projecte impulsat per la Cambra de Comerç de Barcelona i gestionat per la Fundació Intermedia al municipi de Barcelona.

Fundació Intermedia va iniciar el passat 16 de novembre el curs d’Alfabetització digital en el marc del Programa 45+ amb l’objectiu de formar a persones d’entre 45 i 60 anys en competències digitals, fomentant la seva autonomia en la recerca de feina i en les gestions on-line.

Descripció del curs

El curs d’Alfabetització digital està format per 14 participants i té una duració de 100 hores de formació teòrica i pràctica, on es pretén millorar les competències digitals per l’ús d’internet i altres eines digitals amb l’objectiu de facilitar l’ocupabilitat de les persones participants, apropant-les als nous canals de recerca de feina. La formació també inclou l’acompanyament i suport en la recerca de feina per tal d’aconseguir la inserció laboral d’aquestes persones.

La formació s’imparteix de forma presencial al municipi de Barcelona en aules habilitades expressament per respectar les mesures i distàncies de seguretat de prevenció de la COVID 19.

Continguts del curs

Al llarg de la formació els i les alumnes adquiriran coneixements sobre l’ús bàsic de l’ordinador, el funcionament d’Internet i la seva navegació, l’ús del correu electrònic i l’ús i funcionament de Word per tal de poder elaborar currículums i cartes de presentació per a la recerca activa de feina mitjançant els canals digitals.

Horari

L’horari de la formació de 10 a 14 hores, de dilluns a divendres.

Aquesta modalitat formativa es realitza en el marc del Programa 45+ i és impulsada per la Cambra de Comerç de Barcelona i desenvolupada per la Fundació Intermedia.