L’acte reunirà institucions, empreses, entitats i experts del sector de l’ocupació i la digitalització el 24 d’octubre a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm a Barcelona

Fundació Intermedia organitza la Jornada #FeinaFutur 2019, un espai de trobada entre empreses, institucions, entitats i experts per analitzar i debatre sobre el futur i les oportunitats de l’ocupació en un context de canvi constant per l’evolució tecnològica i la digitalització dels entorns laborals. L’acte, tindrà lloc el 24 d’octubre de 10 a 13h a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm a Barcelona.

La Jornada #FeinaFutur acollirà també l’acte de lliurament de reconeixements a empreses compromeses que col·laboren amb la fundació per fer possible la tasca social i de millora de l’ocupabilitat d’aquelles persones que es troben en situació de vulnerabilitat social i laboral

Fundació Intermedia promou el reconeixement a les empreses responsables perquè durant el darrer any, la fundació ha atès a 13.000 persones a través d’una quarantena de programes al territori català, amb una mitjana del 45% de persones contractades en els programes d’inserció laboral. Aquesta fita, no hauria estat possible sense la implicació de més de 700 empreses que han confiat en el model per competències que defensa Fundació Intermedia com a eina professional, de qualitat, solidària i responsable a l’hora de seleccionar professionals per a cobrir els llocs de feina que requereix cada empresa.

La Transformació del mercat laboral

Durant la Jornada se celebrarà el diàleg “El futur del mercat de treball en el context de la digitalització” a càrrec de Jordi  Serrano i Genís Roca. Els temes de debat es traslladaran després a la taula rodona #ConversesIntermedia «Ocupació de les persones: transformació i adaptació a nous escenaris» en la que hi participaran representants de les institucions, empreses, entitats i experts del sector.

Jordi Serrano, ponent del diàleg, és especialista en innovació en recursos humans i expert en el futur del treball des del punt de vista de l’impacte de la tecnologia, com l’automatització, l’ús de robots, o la intel·ligència artificial. Fundador de Future for Work Institute.

Per la seva banda, Genís Roca és expert en estratègia digital, anàlisi de l’entorn i models de presència, així com en transformació digital i com aquesta està alterant els entorns personals, professionals i empresarials. El 2013 i 2014 fou escollit un dels 25 espanyols més influents a Internet pel diari El Mundo.