Fundació Intermedia va formalitzar la constitució del Consell Assessor en una primera trobada virtual amb les persones que conformen el nou òrgan consultiu de l’entitat el passat 23 de març.

La presidenta de Fundació Intermedia, Laura Peracaula (Suara Cooperativa), la vicepresidenta de la fundació, Sira Vilardell (Fundació Surt) i la secretària de l’entitat, Natàlia Valenzuela (Fundació Ires) van ser les encarregades de conduir la benvinguda oficial i la presentació de la trajectòria d’Intermedia.

El nou Consell Assessor d’Intermedia s’ha constituït com a òrgan consultiu, plural, divers i no vinculant, integrat per diferents persones reconegudes pel seu talent i experiència en diferents àmbits com ara els recursos humans, l’àmbit educatiu i ocupacional, la comunicació, les administracions o el món de l’empresa, entre les quals hi ha:

Africa Ariño, Doctora en Management i MBA. Professora Dept. Direcció Estratègica IESE. Directora Càtedra Joaquim Molins aliances IESE. Presidenta Strategic Management Society.

Anna Fornés, Directora de la Fundació Factor Humà. Pedagoga, experta en relacions humanes.

Carmen Mur, Fundadora Mur&Partners i Impulsió de Negocis. Presidenta de la Fundació El somni dels Nens. Expresidenta de ManpowerGroup.

David Garrofé, 34 anys al front de la Secretaria General de la Patronal Cecot. Especialista en Empresa i Relacions Laborals.

Eva Comellas, Coordinadora de RH de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Formadora (UOC, EAPC) Col·laboradora del CEMICAL

Guillem Carol, CEO de Giny Comunicació i IncísFilms. Accionista majoritari de beBartlet. Propietari de Carol Vallès.

Jaume Gurt, Enginyer Telecomunicacions. Director General Global Future of Work Foundation. Mentor i Conferenciant. Exdirector General d’Infojobs.

Laura Rosillo, Consultora en Talento Cooldys. Experta en mercat laboral i edadisme.

Liliana Arroyo, Doctora en Sociologia. Especialista en Innovació digital, impacte social i ODS.  Investigadora ESADE.

Marta Grau, Directora de Recursos Humans i Serveis Editorials Penguin Random House Grupo Editorial, S.A.

Marta Rodríguez, Directora recursos humans i organització MERCABARNA. Especialista en gestió del talent.

Mónica Reig, ​Directora associada del Centre de Governança Pública d’Esade i directora del Programa PARTNERS d’Esade.

Pepe Menéndez, Professor. Assessor internacional en Educació. Especialista en lideratge, innovació educativa i gestió del canvi.

Ramon Aymerich, Periodista. Redactor en cap d’Internacional al diari  La Vanguardia.

Ricard Valls, Assessor en [frundasing] captació de fons, estratègia, innovació i gestió d’entitats socials.

Silvia Benaiges, Directora de Públic Engagement a Oxfam Intermon. Especialista en estratègia de comunicació i màrqueting.

Xavier Ferràs, Enginyer Telecomunicacions. Expert en Innovació i Empresa, MBA, PhD. Professor ESADE.

 

Durant la primera trobada del Consell Assessor, els i les membres van poder conèixer millor l’entitat, el seu context i les xifres i indicadors de l’activitat dels darrers anys de la mà de la Directora General de la fundació, Sònia Moragrega, i de la Directora Operativa, Encarna Serrano, que van presentar apunts de diagnosi general i els principals reptes i les línies estratègiques 2021-2023 i que van servir per obrir el primer debat del nou consell.

El Consell Assessor es reunirà, aproximadament, tres vegades l’any i marcarà diferents línies de treball segons els àmbits d’interès o aspectes estratègics que s’aniran desenvolupant.