La Fundació Intermedia inicia un any més el Programa “Joves en Pràctiques” de la Garantia Juvenil

La Fundació Intermedia va iniciar el passat 1 d’octubre de 2021 el Programa “Joves en pràctiques” de Garantia Juvenil a Catalunya, un projecte destinat a incentivar la contractació en pràctiques de joves per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral. L’objectiu del programa és afavorir la incorporació dels i les joves al mercat laboral de forma estable i perdurable en el temps.

Aquesta tipologia de contracte en pràctiques es realitza per treballar en ajuntaments, consells comarcals i entitats sense afany de lucre arreu del territori.

En la seva convocatòria 2021, el programa ha suposat la contractació en pràctiques de 4 joves, beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil, a Fundació Intermedia durant un període de 6 mesos a jornada completa i als municipis de Barcelona (Sant Oleguer i les Corts), Girona (Ciutat i Salt) i Tarragona. Amb formació i perfils professionals diferents, la subvenció esmentada ha permès la contractació d’una auxiliar administrativa, per realitzar tasques de suport administratiu vinculades a programes que gestiona l’entitat, dos tècniques d’orientació de suport a programes socials de la fundació i una alfabetitzadora.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, el Fons Social regulat per l’Ordre  TSF/1156/2021 d’11 de maig.