Les activitats contemplades dins el “Catàleg d’activitats i serveis educatius” del departament d’Educació de l’Ajuntament del Prat, que es coordinen des del Servei Local d’Ocupació (SLO) del Prat de Llobregat, van concloure durant la primera quinzena de juny.

Un total de 65 tallers han estat impartits i adaptats a les necessitats de cada centre educatiu i tenint en compte la demanda del mercat laboral actual. S’han dinamitzat 24 tallers de “Fes el teu CV”, 12 tallers de “Prepara’t la teva entrevista!”, 4 tallers de “Mercat de treball” i 14 tallers sobre “Què cal saber abans de signar un contracte”.

Els estudiants també han pogut conèixer el funcionament del SLO de la mà de l’equip tècnic d’Intermedia, així com els recursos formatius i de recerca de feina a través del taller “Visita al Servei Local d’Ocupació”, amb un total d’onze tallers impartits.

Al voltant de 700 estudiants s’han beneficiat d’aquestes accions d’orientació laboral que tenen l’objectiu d’acompanyar i apropar als i les joves el mercat laboral, així com donar a conèixer al jovent el Centre de Promoció Econòmica i els recursos i serveis d’ocupació i activitat econòmica que s’ofereixen a la població per complementar i/o millorar l’ocupabilitat a través de la qualificació professional.