10 juliol, 2019
Finalitza la sisena edició del Programa Llença’t

La Fundació Intermedia va finalitzar el passat 25 de juny la sisena edició del Programa Llença’t, que es desenvolupa amb el suport de l’Àrea de Suport al Jove Tutelat i Ex tutelat de la Direcció General de l’Atenció a la Infància i Adolescència.

Aquest Programa està adreçat a joves d’entre 18 i 24 anys i es desenvolupa a Barcelona ciutat, amb l’objectiu principal d’afavorir la inclusió dels i les joves en l’àmbit personal, formatiu i laboral mitjançant estratègies d’empoderament.

La formació s’ha dividit en tres fases: les sessions de balanç vital i competencial, les sessions de competències tècniques i les pràctiques a l’empresa.

En aquesta edició els i les joves han pogut realitzar una formació a mida amb la col·laboració de l’empresa d’inserció GARBET. Durant la formació han après nocions bàsiques en relació a dues professions: operari/a de manteniment i auxiliar de magatzem.

Un cop finalitzada la formació teòrica, GARBET ha donat l’oportunitat a les persones participants de realitzar pràctiques no laborals al seu magatzem situat a Llinars. Durant aquest període els i les joves reben un acompanyament dels mateixos treballadors i treballadores de la cooperativa per tal d’assegurar la seva correcta adaptació.

Aquestes pràctiques permeten als i les alumnes posar en joc les competències transversals apreses, així com les habilitats i aptituds necessàries per aconseguir el seu objectiu final, la inserció laboral.

Els i les joves estan molt satisfets amb tots els coneixements adquirits al llarg de la formació i amb la possibilitat de veure de prop el treball diari en un entorn molt similar al que correspon als seus objectius professionals.

Compartir