Fundació Intermedia va finalitzar el passat 9 de juliol el curs d’Estructures Tubulars i Aïllaments del Punt Formatiu Incorpora Tarragona amb l’entrega de diplomes a les persones participants.

La formació va iniciar el 24 de maig i va finalitzar el 9 de juliol. El curs ha constat d’un mòdul de competències tècniques on les persones participants han obtingut les PRL en estructures tubulars i en aïllaments, un mòdul de competències transversals on s’ha treballat com fer un CV per competències, i un mòdul de formació pràctica, impartit per l’empresa Kaefer a les seves instal·lacions a Vila-Seca, amb l’objectiu d’aterrar i posar en pràctica els coneixements apresos al llarg de la formació.

També, s’ha dotat a les persones participants d’eines per a la recerca de feina i el coneixement del mercat laboral per tal d’afavorir la seva inserció en el mercat de treball.

Aquesta modalitat formativa es realitza en el marc del Punt Formatiu Incorpora Tarragona i és subvencionada per la Fundació “La Caixa”.