16 febrer, 2017
Finalitza el curs de Dependent/a de Fleca i Degustació del Programa PICE

El passat mes de febrer va finalitzar el curs de Dependent/a de Fleca i Degustació del Programa PICE (Programa Integral de Qualificación y Empleo) en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Barcelona i la Cámara de España per als joves de 16 i 29 anys que estaven inscrits a la Garantia Juvenil.

Aquest curs, que es va realitzar amb col·laboració amb el Gremi de Flequers de Barcelona, va iniciar amb diferents activitats a l’obrador de la seu del Gremi, passant per la formació troncal, que treballava les competències bàsiques, transversals i específiques i concloïa en una anàlisi del Balanç Vital de cada participant.

La segona fase va recaure en una formació específica en la matèria i en la que els participants van poder visitar el Forn Mistral, on van descobrir el funcionament de l’ofici i el coneixement empresarial que comporta. Van conèixer al mestre fundador i al seu fill, que ara també hi treballa, reflexionant sobre la necessitat d’evolucionar i d’aportar un toc d’innovació al negoci. També els hi van parlar de la composició dels productes, l’adaptació dels preus segons el mercat, els perfils professionals que s’hi requereixen en un forn i, sobretot, el més important per a ells, l’actitud i la motivació per la feina.

Finalment, podem dir que dels 16 participants que van començar el curs, 15 l’han finalitzat la formació i estan en un procés d’inserció per la millora de la seva ocupabilitat.

Compartir