24 febrer, 2017
Finalitza el curs d’Auxiliar de Comerç i Venda al públic del Programa PICE

El passat 13 de gener va finalitzar el curs d’Auxiliar de Comerç i Venda al Públic del Programa PICE (Programa Integral de Qualificación y Empleo) en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Barcelona i la Cámara de España per als joves de 16 i 29 anys que estaven inscrits a la Garantia Juvenil.

Aquest curs, que es va realitzar amb col·laboració amb l’empresa E.S.F.A. Hostelería, S.L., una empresa de serveis i formació on van treballar la part específica del curs, amb les temàtiques d’operacions auxiliars del punt de venta, preparacions de comandes, atenció al client, caixa, entre d’altres.

Com a activitat, els alumnes van visitar les instal·lacions d’un dels establiments de la cadena Carrefour on van poder veure les diferents distribucions i departaments d’un establiment de venta al detall com aquest. Van passar per la part d’atenció al client, la de reposició, caixa, fina arribar a un departament més específic com la carnisseria, la xarcuteria amb els seus perfils de treballadors que li corresponen a cadascun.

Finalment, podem dir que de 20 participants que van començar, 18 han finalitzat la formació i estan en un procés d’inserció per la millora de la seva ocupabilitat.

Compartir