28 febrer, 2017
Finalitza el curs d’Auxiliar de Magatzem del Programa PICE a l’Hospitalet

El passat 20 de gener va finalitzar el curs d’Auxiliar de Magatzem del Programa PICE a l’Hospitalet. Aquest curs, de 125 hores de durada, s’emmarca en el conveni de col·laboració entre la Cambra Oficial de Comerç de Barcelona i la Cámara Oficial de Comercio de España, amb el suport del Fons Social Europeu (FSE), dins del Programa de millora de competències tècniques i professionals per als joves inscrits a Garantia Juvenil i al Programa Integral de Cualificación y Empleo (PICE).

En el marc de la formació específica els alumnes van poder visitar l’empresa FRIMERCAT, al Mercabarna. A l’activitat van poder conèixer les instal·lacions, com funciona la descàrrega de camions, la preparació de comandes i la ubicació de la mercaderia amb carretons elevadors, així com conèixer les principals normes de seguretat.

El curs ha estat finalitzat amb èxit per 24 joves, i els hi ha permès conèixer les funcions d’un auxiliar de magatzem, realitzar pràctiques amb diferents tipus de carretons elevadors: apiladora, transpalet elèctric, carretó frontal i carretó retràctil, així com obtenir el carnet autoritzat, a través de l’empresa formadora IFTEM.

Compartir