27 novembre, 2019
L’empresa FCC visita als i les participants del Programa Més Feina a Tarragona

El i les participants del Programa Més Feina a Tarragona van rebre el passat 17 d’octubre la visita de l’Angie Luque, referent de Recursos Humans de l’empresa FCC Fomento de Construcciones y Contratas.

Durant la visita, els i les participants van tenir l’oportunitat de conèixer millor l’empresa, la manera en què plantegen els seus processos de selecció de personal i les competències que valoren a l’hora de seleccionar els futurs treballadors i treballadores, així com diferents estratègies per encarar una entrevista de feina. També, l’Angie Luque va explicar a les persones participants altres aspectes relacionats amb la selecció i la contractació, com ara informació sobre tipologies de contractes i informació salarial.

Ha estat una sessió molt dinàmica, en la que els i les participants del Programa Més Feina han pogut fer preguntes i intervencions molt interessants per tal d’obtenir més informació d’aquella ocupació en què estan interessats, com la neteja mediambiental, residus domèstics i industrials, la neteja de carrers i el manteniment de parcs i jardins, entre altres activitats.

Fundació Intermedia valora molt positivament realitzar aquest tipus d’accions per tal d’acostar la realitat del món laboral als i les participants del Programa.

El Programa Més Feina és un projecte d’acompanyament i millora de l’ocupació per a persones en situació de desocupació i és finançat pel Fons Social Europeu i l’Obra Social La Caixa.

Compartir