11 novembre, 2015
Èxit de la segona edició de ‘speed dating’ del programa Llença’t

La segona edició de speed dating del programa Llença’t celebrada el passat 26 d’octubre de 2015 al Caixa Forum va tornar a ser un èxit. Llença’t és un programa d’apoderament, inclusió i ocupació d’Intermedia amb finançament de l’Obra Social La Caixa, adreçat a joves de 18 a 25 anys en situació d’atur.

Aquest programa innovador utilitza el coaching com eina de treball perquè els joves defineixin el seu projecte vital i laboral, i quines accions han d’emprendre per a la consecució dels seus objectius. Una de les accions es el training que es fa amb Fundació Exit en què els joves aprenen a definir la seva marca personal, creen un vídeo-currículum i milloren les estratègies relacionades amb les xarxes socials en la recerca de feina.

La sessió va tenir molt bona acollida entre els participants, que aportaven el seu testimoni:

  • “M’ha servit per vèncer la meva timidesa i per saber com m’he d’adreçar a l’empresa”
  • “Ara sóc conscient d’aquelles coses que he de millorar a l’hora de comunicar el meu projecte professional”
  • “M’ha impressionat l’energia dels joves”
  • “És important que us centreu en quines son les vostres fortaleses, què us diferencia dels demés”

Per l’èxit d’aquest speed dating ha estat vital la participació de professionals i empreses dels àmbits d’interès dels joves: Merkal, Caprabo, Garbet Cooperativa d’Inserció, Suara Cooperativa, Teclisa, Natalia Palanca (professional de recursos humans), Eirene Solé (directora restauració), Joan Montràs (gerent ETT), Marie Eozuan (consultora de selecció) i Enric Ejio (responsable de magatzem). A més de donar l’oportunitat als joves de posar en pràctica les competències treballades, les aportacions de les empreses han permès que els joves siguin conscients de les seves fortaleses i àrees de millora pel que fa a la seva ocupabilitat. Aquets aspectes es continuaran treballant individualment amb els joves en la seva recerca activa de feina.

Compartir