Els i les participants del Programa Més Feina van participar el passat dia 6 i 7 de març en la Fira de l’Ocupació de Palma Activa, organitzada per l’Ajuntament de Palma. L’esdeveniment celebrat al recinte del Palau de Congressos de Palma,  estava adreçat a la població local que busca feina i vol reorientar la seva vida professional o bé emprendre el seu propi negoci.

El Programa Més Feina realitzat per la Fundació Intermedia està subvencionat per l’Obra Social “La Caixa” i el Fons Social Europeu.

La Fira de l’Ocupació de Palma Activa ha suposat, per a les persones demandants d’ocupació, una oportunitat per parlar directament amb els i les responsables de Recursos Humans de diferents empreses del territori i presentar la seva candidatura.

La Fira va comptar amb la presència d’empreses de diferents sectors com: comerç, hostaleria, construcció, transports, alimentació i serveis turístics, entre d’altres.

Els i  les 12 participants del Programa Més Feina que hi van assistir a la Fira, van poder contactar personalment amb les empreses i participar activament en processos grupals de selecció de diferents sectors professionals. Així com entregar personalment els seus currículums vitae i postular com a futurs candidats.

Fruit de la participació i assistència dels i les nostres participants a la Fira d’Ocupació de Palma Activa, una participant del Programa Més Feina va ser seleccionada per a treballar a una  cadena de supermercats.